Étlap és itallap Bejelentkezés & Regisztráció Bemutatkozás Vásárlási információk Kapcsolat
Vásárlási információk

Ételkézbesítés 1 órán belül

Amennyiben megrendelése  a hét bármely napján / kivéve vasárnap /, délelött 10 órától este 21 óráig megérkezik és futárszolgálattal történő kiszállítást választja, úgy Ön max. 1 órán belül megkapja rendelését.Az általunk forgalmazott ételek a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer szabályai betartásával készülnek. A megrendelt ételeket a megfelelő tálalási hőmérsékleten szállítjuk, és az azonnali elfogyasztását javasoljuk.

Házhoz szállítást Paksra és környékére egyaránt lehet kérni. A házhoz szállítás Pakson 1500.- Ft rendelési érték felett ingyenes, 1500.-Ft alatt 400.-Ft .
Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz  bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő  tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

 
1. Regisztráció, bejelentkezés


Ön regisztráció nélkül is szabadon nézelődhet és válogathat webáruházunkban,melynek felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára. A vásárlás előtt kérjük töltse ki a regisztrációs adatlapot és válassza meg jelszavát is. A regisztrációhoz szükséges néhány személyes adat megadása is. A regisztrációt követően már bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni webáruházunkba.

2. A Megrendelés folyamata

A webáruházunkban megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja online. A kiválasztott termékeket a mellettük található "Kosár" linkre klikkelve teheti az áruház kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával, a "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék egyszerűen eltávolítható. A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Minden feltüntetett ár magyar forintban értendő és az ÁFA
-t tartalmazza.

Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket,akkor a lap alján található "Megrendelem" gombra klikkelve juthat el a megrendelés oldalára, ahol a szükséges adatok megadását követően adhatja le megrendelését, majd az áruátvétel módjának kiválasztását követően a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A Vásárló a termék kiszállítási költségét is tartalmazó összeget készpénzben vagy étkezési utalványokkal tudja kifizetni. Az elküldött, kiválasztott termékekkel megrakott kosár (megrendelés) megérkezését a vásárlást támogató rendszer automatikusan, elektronikus levél útján visszajelzi a kereskedő és a vásárló e-mail címére. A visszaigazoló levél tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt. Mivel az értesítés a vásárló által megadott e-mail címre történik, ezért annak korrekt elérhetősége a vásárló felelőssége. A visszaigazolásig a megrendelés nem vonható vissza.  Ha munkatársunk nem tudja elérni, megrendelést tárgytalannak tekintjük.

Webáruházunkban feltüntetett áraink, csak Internetes megrendelés esetén érvényesek!

 


3. Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

.

4. Fogyasztót illető elállási jog

 Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik, illetve a szolgáltatás esetén a szerződés megkötésekor. Elállás esetén, a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költségek nem terhelik. .
        

giroszpaks.hu ® 2011. Minden jog fenntartva!     •     dizájn: Tuckydesign     •     fejlesztés és üzemeltetés: impressive.hu